Vraag hier je digital signage demo aan. Dit kan zowel live als online doorgaan.

Lees meer
Ziekenwagen brandweer digitopia

Digitopia en JdSoft bundelen de krachten - digital signage red levens

Breng met Fireplug en Centoview incidenten in kaart. Alarmeren en dispatchen van personeel en voertuigen inclusief een eigen planningssysteem op maat gemaakt voor onafhankelijke ziekenwagendiensten.Noodplanning voor bedrijven en organisaties ... En nog veel meer.

Wanneer 1+1 gelijk wordt aan 3

JdSoft, sterk in kritische incidentverwerking, kan via Fireplug real-time incidenten of gebeurtenissen verwerken en daaraan gekoppelde acties uitvoeren. Digitopia, sterk in schermcommunicatie, kan via zijn eigen Centoview CMS data verzamelen en aantrekkelijk visualiseren op verschillende beelddragers.

Meerwaarde voor hulpdiensten en bedrijven

Samen kunnen we personeel en voertuigen dispatchen van ziekenwagendiensten en brandweer. Alsook het alarmeren van personeel, visualiseren van incidenten, automatische triggers lanceren na een incident en nog veel meer.

Dezelfde waarden, dezelfde doelen

Klantgericht, gebruiksvriendelijk en dynamisch, deze gemeenschappelijke keywords resulteerden in een eenvoudige maar vooruitstrevende oplossing waarbij uw informatieschermen automatisch reageren op mogelijke incidenten of gebeurtenissen.

Vraag hier je demo aan!

Heb je digital signage vragen? Op zoek naar frisse content of interactieve ervaringen?

We hebben aantrekkelijke prijzen omdat we onze eigen digital signage software ontwikkelen. Ook de plaatsing van beeldschermen nemen wij volledig voor onze rekening.

Lees meer over digital signage