Vraag hier je digital signage demo aan. Dit kan zowel live als online doorgaan.

Lees meer
Centoview digitopia clickshare barco

Digital signage in je vergaderzalen powered by Centoview en Barco ClickShare

Wanneer je beeldschermen in de vergaderruimte niet gebruikt worden voor videocalls of presentaties, kunnen ze ook dienen als platform om je digital signage berichten te versterken. Maak indruk op je gasten in de vergaderruimte, inspireer en informeer ze met het verhaal van je organisatie en merk.

Breng je merkidentiteit over, informeer medewerkers, laat een blijvende indruk achter op externen. Bereik personeel en bezoekers over de hele organisatie op een kostenefficiënte manier met gerichte informatie. Gebruik je bestaande displays en infrastructuur om je communicatiebereik te maximaliseren.

Maak indruk en inspireer met het juiste bericht

Breng interne communicatie naar elke vergaderruimte. Gebruik ook plaatsen zoals informele hoekjes, koffiecorners ... Zet digitale bewegwijzering in, gebruik ze om samenwerking in goede banen te leiden, ...

Vergroot en maximaliseer uw IT-investering

Extra investeringen in hardware zijn niet nodig, je kan dus je bestaande beeldschermen en ClickShare units in de vergaderruimtes gebruiken om te presenteren, conferencen en om digitale content te verspreiden in je organisatie. Beschik je over een recent LG scherm met webOS (SOC) dan kan deze ook gebruikt worden voor digital signage weergave zonder ClickShare unit. Indien er geen presentaties plaatsvinden schakelt het scherm automatisch naar je digital signage loop. Zodra iemand presenteert (of een kabel inplugt) stopt je content met afspelen.

Certificatie behaald voor Barco ClickShare

Onze software voldoet uiteraard aan alle eisen die Barco stelt om native op bepaalde ClickShare Conference devices te draaien. Centoview levert de meest flexibele en eenvoudig te gebruiken digital signage oplossing op de markt vandaag. Het is ontworpen om aan veranderende zakelijke behoeften te (blijven) voldoen. Vandaar onze samenwerking met Barco ClickShare.

Full-service model bij Digitopia

Van concept tot realisatie, wij helpen je een impactvolle beleving te creëren die je werknemers bereiken. Dat doen we via templates of maatwerk ondersteuning van onze designers en ontwikkelaars.

Maak van contentmanagement kinderspel

Ontwerp, configuratie, beheer en publicatie van de beeldinhoud op de verschillende vergaderlocaties in je organisatie verloopt intuïtief via Centoview. Dankzij onze templates ben je gelanceerd in slechts enkele clicks. Centoview brengt je verhaal tot leven met unieke digital signage eigenschappen.

AV referenties

Heb je digital signage vragen? Op zoek naar frisse content of interactieve ervaringen?

We hebben aantrekkelijke prijzen omdat we onze eigen digital signage software ontwikkelen. Ook de plaatsing van beeldschermen nemen wij volledig voor onze rekening.

Lees meer over digital signage