Volg gratis inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni - Meld je vrijblijvend aan

Lees meer

Gratis advies bij jouw situatie

Zijn onderstaande situaties herkenbaar in jouw organisatie? Maak gebruik van onze gratis check-up, laat een berichtje na en we komen vrijblijvend langs! We praten over je vergaderzalen, werkplekken, communicatie en andere uitdagingen.

Audio en video die falen

Zijn audio & video overtuigend genoeg in al je zalen? Welke zijn de noodzakelijke aanpassingen om iedereen comfortabel te laten samenwerken ongeacht de locatie?

We rusten niet alleen nieuwe meetingrooms uit met de beste tools. Onze experten passen regelmatig bestaande vergaderruimtes aan die niet 100% voldoen aan de hedendaagse standaarden. Hierbij proberen we zo veel mogelijk van je bestaande AV materiaal te recuperen. Vraag zeker naar mogelijke inruilkortingen, wie weet komt je systeem hiervoor in aanmerking.

Vaak zit het in details

Een vergaderzaal bestaat uit vele schakels waar het mis kan lopen. Mits een kleine bijsturing maken we vaak een wereld van verschil. De meetingroom moet voor jou werken in plaats van andersom.

Heb je genoeg van kabels en onduidelijkheden?

Verlies je tijd met het opstarten van je videocall op kantoor? Geen kabels en stress voor gasten en bezoekers die een scherm willen delen… Het klinkt eenvoudig maar dat is het vaak niet.

Klanten kiezen zeer frequent voor wireless oplossingen met een Barco Clickshare Conferene unit. Maar een hybride setup met ook een bedraad inprikpunt zien we steeds meer en meer. Bepaalde content zoals 4K video speelt native nog steeds vloeiender af dan de beste wireless solution.

Stel altijd hoge eisen

Organisaties willen snel communiceren, in real time en aan de hoogste kwaliteit. Denk aan HD video’s voor trainingen en meetings, aan audio conferences, aan streaming, aan digitale signalisatie… Daarbij gaan ze voortdurend op zoek naar systemen die gebruiksvriendelijk zijn, manageable, flexibel, betrouwbaar en makkelijk in onderhoud. Wij gidsen je met plezier door de mogelijkheden van vandaag.

Geen inzicht in je kantoor

Zijn er onvoldoende vrije werkplekken en/of parkeerplaatsen? Je werkdagen plannen, communiceren, de perfecte werkplek en parking reserveren kan allemaal vanuit je vertrouwde Microsoft Teams omgeving. Vraag ernaar!

Onze software is snel uit te rollen en aan te passen aan jouw noden. Van co-working spaces tot grote multinationals, het platform biedt overal meerwaarde en verschaft veel inzicht in het gedrag van je collega's en het gebruik van werkplekken en vergaderzalen.

Workspace management moet schaalbaar zijn

De systemen die we implementeren zijn zeer schaalbaar. Je kan dus starten met enkele meetingrooms en/of werkplekken om dan later probleemloos uit te breiden. We voegen eenvoudigweg extra licenties toe aan het platform en deze recoursces zijn vervolgens onmiddellijk beschikbaar om te booken.

Maak snel je afspraak

Inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni

Ontdek hier de sessies die we geven!

Lees meer