Volg gratis inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni - Meld je vrijblijvend aan

Lees meer

Samen overtuigen we je klanten

De hoeveelheid informatie waarmee we elke dag geconfronteerd worden blijft toenemen. Het wordt belangrijker en uitdagender dan ooit om door deze overload aan prikkels toch de aandacht weten te trekken.

Maak gebruik van onze creatieve studio

Je verliest geen tijd met opmaak en planning waardoor marketing, HR, IT, … zich kunnen focussen op de message zelf in plaats van de vormgeving. Via vaste briefingmomenten kan je ons vertellen wat je nodig hebt, daarna werken wij volledig zelfstandig je opdracht uit. We werken enkel met eigen ontwerpers en schakelen geen derde partijen in. De communicatielijn wordt daardoor zo kort mogelijk.

Of neem zelf de lead in je verhaal

Beschik je over een creatieve cel of werk je reeds met een agency samen? Geen probleem, in dat geval voorzien we opleidingen zodat jij of je externe partner zelf aan de slag kunnen. Onze software is intuïtief en fun om met te werken. Je zal in no-time een template naar je hand zetten, daar twijfelen wij niet aan!

Meer over Centoview CMS

Geen statische content

Onze content creatie gaat verder dan enkel een boodschap op een scherm weergeven. Onze ontwikkelaars zijn in staat om allerlei apps, dataproviders en API’s van je organisatie te integreren in het verhaal. Hierdoor kan de signage software automatisch nieuwe data ophalen die vervolgens door de CMS wordt weergegeven in de juiste huisstijl.

Slimme playlists

We bouwen steeds voorafbepaalde workflows en intelligentie in om zeker te zijn dat de juiste boodschap op het meest geschikte moment op de correcte beelddrager staat. En dat met een zo laag mogelijke effort of belasting voor de communicatie afdeling.

Ontdek hoe we Engie ontzorgen

Inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni

Ontdek hier de sessies die we geven!

Lees meer