Volg gratis inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni - Meld je vrijblijvend aan

Lees meer

Digitopia DNA

Het succes van Digitopa wordt bepaald door de mensen en getalenteerde teams die samen in staat zijn om de groep te laten groeien en ontwikkelen. Lees hier meer over de profielen die bij ons werken.

Zit je graag in de driver's seat?

Bij Digitopia Group ben jij de ondernemer van je loopbaan. Jouw ambities (én wat ervoor nodig is om die waar te maken) zijn altijd bespreekbaar. We dagen je uit om jezelf verder te ontwikkelen in de dingen die jij interessant vindt. Bij ons is het voor een gedeelte mogelijk om je eigen werktijden in te delen. In overleg is het ook mogelijk om een dagje thuis te werken. Uiteraard is dit afhankelijk van het type werk dat je doet.

Onze klanten zijn stuk voor stuk bedrijven en organisaties die zich midden in een transitie bevinden. Innovaties gaan de maatschappij die we nu kennen immers flink veranderen. Spreekt dit jou aan? Als jij zo’n professional bent, wil je van betekenis zijn. Impact hebben. Het verschil maken. Daarnaast wil je jezelf ontwikkelen. Het liefst bij een bedrijf dat kansen biedt. Digitopia is zo’n bedrijf.

Momenteel staan we enkel open voor spontane sollicitaties.

En nu is het aan jou

Digitopia DNA

Inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni

Ontdek hier de sessies die we geven!

Lees meer