Analytics

Gebruik de ruimteconfigurator

Configureer je opstelling voor videosamenwerking in jouw vergaderruimte. Weet je niet zeker waar je moet beginnen? Geef ons vrijblijvend een seintje!

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden hoe belangrijk gebruikerservaring is. Werknemers hebben technologie nodig die gebruiksvriendelijk, intuïtief en goed ontworpen is, zowel thuis als op kantoor. En een geweldige gebruikerservaring leidt ook tot bredere acceptatie van de technologie. Het is niet helemaal duidelijk hoe de werkomgeving zal evolueren. Maar één ding is zeker: organisaties moeten voorbereid zijn op voortdurende verandering, vooral op het vlak van hoe mensen elkaar ontmoeten en samenwerken.

Je kan bij ons terecht met alle mogelijke vragen rond hybride werken. Maak dus zeker een vrijblijvende afspraak waarbij we je alles live demonstreren. Wil je echter al wat vooronderzoek doen dan kan dat. Configureer je opstelling voor videosamenwerking in jouw vergaderruimte. Weet je niet zeker waar je moet beginnen? Gebruik de ruimte configurator en vind de perfecte oplossing voor videovergaderen.

Start de ruimte configurator

Zo werkt het:

  • Beantwoord een paar korte vragen over uw ruimte.
  • Maak een selectie op basis van die ruimte
  • Krijg een compleet overzicht van de door jouw geconfigureerde ruimte.
  • Bekijk en deel je setup met ons

Onze certified oplossingen geven bedrijven de mogelijkheid om zich aan de toekomst van samenwerking op de werkplek aan te passen. We helpen teams samen te werken, ongeacht de locatie en zonder aan productiviteit in te boeten.