Volg gratis inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni - Meld je vrijblijvend aan

Lees meer
316421057 611725364082254 3350245089295207371 n

s-Lim: slimme regio Limburg kiest voor een groot display netwerk

Een slimme stad of gemeente verzamelt gegevens (bv. over mobiliteit, milieu en klimaat, energieverbruik, enz.) om haar beleid te kunnen (her)oriënteren. Met de inzet van slimme digitale schermen kunnen we deze schat aan informatie op een zeer toegankelijke manier aanbieden.

Met het S-LIM-project (Smart Limburg) consolideren we onze jarenlange ervaring binnen steden en gemeenten voor indoor, outdoor en interactieve communicatie. Hiermee bieden we alle steden en gemeenten in Limburg een up-to-date oplossing op het gebied van efficiënte communicatie met burgers en bezoekers van de gemeente.

Totale ontzorging

Deze ervaring resulteert in de eerste plaats in een duidelijk inzicht in de noden. Samen met de partners en leveranciers binnen het project hebben we niet alleen een kwalitatief hoogstaand aanbod maar ook de kennis van alle onderliggende wetgeving die van toepassing is. Vanuit het perspectief van totale ontzorging nemen wij dit volledige traject van idee tot uiteindelijke uitvoering op ons. Dit doen we om te zorgen dat de belasting voor de medewerkers van de deelnemende gemeenten minimaal tot nihil is.

Digital signage is de motor

Voor indoor communicatie hebben we het over traditionele Digital Signage, Touch Applicaties al dan niet aangedreven door sensoren, Bluetooth triggers, QR activatie en zelfs een complete interactieve kaart die ontwikkeld werd voor de provincie Limburg. Wat het buitenleven betreft, kunnen we dankzij onze leverancier Q-Lite hetzelfde verhaal schrijven. Concreet gaat het om led-borden voor buiten, totems voor buiten (Touch of niet). Een slimme stad of gemeente verzamelt gegevens (bv. over mobiliteit, milieu en klimaat, energieverbruik, enz.) om haar beleid te kunnen (her)oriënteren. Met de inzet van slimme digitale schermen kunnen we deze schat aan informatie op een zeer toegankelijke manier ontsluiten en aanbieden aan de inwoners en bezoekers van een stad of gemeente.

 • INNO tilt winkelervaring met indoor LED naar hoger niveau

  INNO tilt winkelervaring met indoor LED naar hoger niveau

  Digitopia werd geselecteerd om twee vestigingen van INNO in Brussel klaar te maken voor de toekomst, waaronder de flagship stores in de Nieuwstraat en Louisa.

  Ontdek deze referentie
 • Belfius: digital signage in alle kantoren

  Belfius: digital signage in alle kantoren

  Al jaren werken de kantoren naar tevredenheid met onze CMS. Het digital signage netwerk van Belfius brengt vandaag een attractieve mix van beeldtypes en engaging content. Door de jaren hebben we extra high brightness schermen geplaatst aan de strategische etalages of straatzijdes.

  Ontdek deze referentie
 • DPG Media kiest voor content consultancy

  DPG Media kiest voor content consultancy

  Aanvankelijk was het de bedoeling om bestaande broadcast content te hergebruiken, maar dat bleek niet te werken. Vervolgens werd Digitopia ingeschakeld om te adviseren over content. Ondertussen heeft DPG Media meer dan 150 signage licenties in gebruik.

  Ontdek deze referentie
 • Beaulieu gebruikt ons interactief concept op beurzen

  Beaulieu gebruikt ons interactief concept op beurzen

  Volledig op maat gemaakte oplossingen op basis van RFID-technologie. Van ontwikkeling tot meubilair, Digitopia ontzorgt volledig. De digital signage displays van alle sites in de wereld worden centraal beheerd vanuit België.

  Ontdek deze referentie
 • Nespresso: laat zich ondersteunen door onze robots

  Nespresso: laat zich ondersteunen door onze robots

  Wil je meer werk maken van de klantbeleving in je winkel? Zorg dan dat iemand anders de meest gestelde vragen in je winkel beantwoordt. Een robot bijvoorbeeld, zoals Temi.

  Ontdek deze referentie

Inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni

Ontdek hier de sessies die we geven!

Lees meer