Volg gratis inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni - Meld je vrijblijvend aan

Lees meer
Logitech Rally Bar lifestyle scaled 1

Vijf principes voor de transitie naar de hybride werkomgeving

Hoe kom je tot een succesvolle implementatie van hybride werken in jouw organisatie?

Hybride werken is veel meer dan thuis doen wat je daarvoor op kantoor deed. Het vraagt om een integrale herinrichting van het ICT-landschap, een ander gebruik van het kantoor en, als belangrijkste, ander gedrag. Wat is ervoor nodig en welke stappen moet je doorlopen? In deze whitepaper bundelen we de kennis en inzichten die we opdeden bij het begeleiden van organisaties in de transitie naar hybride werken. Aan de hand van vijf succesfactoren ontdek je hoe nieuwe, hybride werkvormen de sleutel zijn tot effectief samenwerken én hoe je business er als geheel van kan profiteren.

Succesfactoren

  1. Ontwikkel een visie
  2. Maak het concreet
  3. Experimenteer
  4. Meet de resultaten
  5. Stuur meteen bij wanneer noodzakelijk

Standaardisatie is key

De keuze voor en het standaardiseren van een oplossing voor vergaderruimtes is een belangrijke beslissing met grote voordelen voor IT en het bedrijf. De ideale oplossing moet betaalbaar, schaalbaar, gebruiksvriendelijk en flexibel zijn om te voldoen aan de veranderende eisen van het bedrijf. Flexibiliteit en agile werken zijn essentieel tegenwoordig. Het is duidelijk dat een hybride werkomgeving hét model voor de afzienbare toekomst is. En niet alleen in traditionele kantoren. Sectoren zoals onderwijs en gezondheidszorg zoeken ook nieuwe manieren om werken op afstand te combineren met werken op kantoor. Wat betekent dit voor vergaderruimtes? Mogelijk nog meer vergaderruimtes, meer manieren om samen te werken en zeker meer videovergaderingen.

Begeleiding

Digitalisering en automatisering nemen momenteel een vogelvlucht. Organisaties passen hun systemen op het hybride- en thuiswerken aan. Ze zoeken naar nieuwe vaardigheden bij medewerkers. En medewerkers vragen op hun beurt meer flexibiliteit of toch een nieuw evenwicht tussen werk en privé. Laat je begeleiden door onze experts bij je workplace uitdagingen.

Inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni

Ontdek hier de sessies die we geven!

Lees meer