Stijn Vander Plaetse wordt CEO van de Mplus Group

Stijn Vander Plaetse, one of the directors of the Board of Digitopia has been appointed as CEO of the "Mplus Group"

The “Mplus Group” is an initiative of the companies KPN Group Belgium, Roularta Media Group and De Pergroep. Their goal is to create and offer mobile internet services for smartphones and Tablets.

They anticipate the convergence between content and connectivity as one of the growth factors for the coming years. The "M" stands for Mobile, Media, Merken(Brands), Mensen (People). The plus stands for Meerwaarde (Added Value) as a result of the combination of the other M’s.

Official press release

De onderneming die KPN Group Belgium, Roularta Media Group en De Persgroep samen oprichtten om mobiele internetdiensten voor smartphones en tablets aan te bieden, zal 'Mplus Group' gaan heten. De dagelijkse leiding van de Mplus Group komt in handen van Stijn Vander Plaetse, voormalig Vice President Innovation bij Belgacom.

Stijn Vander Plaetse:

Deze unieke joint venture tussen twee krachtige mediagroepen en een dynamische telecomspeler opent bijzonder veel perspectieven. Ik kijk er naar uit om binnen de Mplus Group met een sterk team aan de slag te gaan en binnenkort onze eerste innovatieve "Mobile plus Media-diensten" op de markt te brengen. De convergentie tussen content en connectiviteit is m.i. één van de groeipolen voor de komende jaren en met onze Mplus plannen kunnen we daar maximaal op inspelen. De "M" staat voor Mobile, Media, Merken, Mensen…de plus voor de Meerwaarde die men krijgt door de combinatie ervan.

Jos Donvil, CEO KPN Group Belgium:

We zijn heel blij dat Stijn ons ambitieuze Mplus-project komt leiden. De combinatie van zijn expertise, als voormalig CEO bij Certipost en VP Innovatie bij Belgacom, én zijn enthousiasme voor ons project, geeft ons alle vertrouwen dat wij binnenkort met enkele zeer sterke en innoverende diensten kunnen gaan bouwen aan een mooi telco 2.0 verhaal.

Christian van Thillo, gedelegeerd bestuurder De Persgroep:

KPN Group Belgium heeft de afgelopen jaren onafgebroken en massief geïnvesteerd in een toekomstgericht netwerk. Met de inbreng van zowel De Persgroep als van Roularta Media Groep zijn we met Mplus goed gewapend om content- en mediaproducten "on the move" aan te bieden aan de eindgebruiker in optimale omstandigheden. We beantwoorden hiermee aan de snel veranderende media- en telco gewoontes.

Press contacts

KPN Group Belgium, Florence Muls

Tel: + 32 484 006 442
GSM: + 32 486 410 805
E-mail: florence.muls@kpngroup.be

DPP/RMG, Jo Nachtergaele

GSM : + 32 475 29 10 06
E-mail: jo.nachtergaele@mplus-group.be